Emovetin palvelut eläinlääkäreille

Eläinlääkärit hoi, tällä sivulla on varmasti mielenkiintoista juttua, joten kannattaa lukea loppuun asti. Kunnon ultra on yksi eläinlääkärin parhaista kavereista ja Emovetissä pääset mukaan huikeaan porukkaan.  

Tilaa ultraäänilaite Emovetin kautta

Maahantuomme Easi-Scan-ultraäänilaitteita. BCF:n valmistamat Easi-Scan-ultraäänilaitteet ovat erittäin laadukkaita ja soveltuvat erityisesti suureläinpraktiikkaan. Emovet-eläinlääkärit ovat itsekin käyttäneet näitä ultraäänilaitteita jo vuosia ja suosittelevat oman käyttökokemuksensa perusteella Easi-Scania kovaankin käyttöön. Akun kesto on huippuluokkaa. Vyölaukun ja hyvän näytön ansiosta pitkäkestoinenkin työskentely on kevyttä.

Easi-Scan

Erittäin kevyt ja kestävä Easi-Scan on parhaimmillaan, kun työskennellään vaihtelevissa olosuhteissa pihatoissa ja talleissa. BUGit otsalla tarjoavat hyvän näkymän kirkkaassakin valaistuksessa. Vaihtoehtoisia näyttöjä löytyy rannenäytöstä langattomiin erillisiin näyttöihin.

Jos olet kiinnostunut Easi-Scan-ultraäänilaitteesta, voimme tulla kanssasi tilakäynnille ja näyttää laitteen toimintaa käytännössä. 

Runsas tietopaketti BCF:n tuotteista löytyy täältä.

Järjestämme myös ultrauskoulutusta pienryhmille. Kokoa 3-4 kollegan porukka ja pyydä koulutusta.