Uusi eläinlääkäri Ida Hirsjärvi 1.8.23 alkaen Emovetin riveissä

Olen eläinlääkäri Ida Hirsjärvi Lapinlahdelta. Valmistuin eläinlääkäriksi 2016 Viron maatalousyliopistosta keskittyen viimeisen opintovuoden pelkästään suureläimiin ja olen työskennellyt väliaikaisten praktiikkaoikeuksien myöntämisestä 2015 alkaen Pohjois-Savon alueella kunnaneläinlääkärin työtehtävissä. Aloitan Emovet Oy:n palveluksessa terveydenhuoltoeläinlääkärinä 1.8.2023!

Suuntautuminen tuotantoeläinten eläinlääkäriksi sai sysäyksen nautatiloilla ja kunnaneläinlääkärin matkassa tehtyjen harjoitteluiden myötä toisena opiskeluvuotena. Terveydenhuoltotyöhön paneutuminen taas nousi kuntapraktikon töiden lomasta vahvimmaksi mielenkiinnonkohteekseni monipuolisuutensa ja vahvan merkityksellisyytensä vuoksi ja olenkin äärettömän onnellinen päästessäni panostamaan siihen kokopäiväisesti. Terveydenhuoltotyössä moniammatillinen yhteistyö muodostaa mahdollisuuden huipputason tiimityöskentelyyn, jossa etsitään resurssit huomioiden parhaat mahdolliset väylät parantaa tilan tuottavuutta ja tehokkuutta. Pienistä puroista kasvaa isot virrat ja näin jo pienin muutoksin voidaan saada suuria muutoksia aikaan. Tavoite on yhteinen: Taata laadukkaan suomalaisen ruuan tuotanto nyt ja tulevaisuudessa.

Kesän hoidan vielä emon tehtäviä kotosalla pian 3- ja 1-vuotiaiden lasteni sekä mäyräkoirapentueen parissa, mutta odotan jo innolla elokuuta ja paluuta töihin! Tavataan siis loppukesästä!